Trustly kasiinod

Kiirkasiinod » Trustly kasiinod

Sirvige meie parimaid trustly kasiinod! Saate oma raha turvaliselt üle kanda ja alustada mängimist kiiremini, ilma asjatu vaevata.

Kasutades meie filtreid, saate võrrelda erinevaid online-kasiinosid, mis toetavad ülekandeid Trustly kaudu. Samuti saate filtreerida kasiinosid, kus on Pay N Play funktsioon või teatud tüüpi pakkumised, näiteks 200% ja mitte kleepuvad kasiinoboonused.

Loe meie ülevaadet Trustly makseviisi kohta ja leia enda jaoks parim Trustly kasiino!

Trustly ülevaade

Trustly on online-kasiinode maksevõimalus, mida kasutatakse selleks, et mugavalt raha oma pangakontolt veebikaupmeestele üle kanda. Selle laialdase kasutuse tõttu pakuvad paljud online-kasiinod oma mängijatele pangameetodina ka Trustly’t.

Kui otsid kasiinot ilma registreerimiseta, siis ei saa sa valesti teha pay n play kasiino Trustlyga. Kõik pay n play kasiino Trustly saidid on täisfunktsionaalsed mobiilikasiinod ja pakuvad välkkiireid sisse- ja väljamakseid. Veelgi enam, Trustly pakub lisaturvalisust, mis teeb sellest ühe kõige turvalisema online-makseviisi.

Mis on Trustly?

Trustly on üks populaarsemaid pangandusmeetodeid, mis on saadaval online-maksete tegemiseks. Et anda teile aimu, kui populaarne makseteenuse pakkuja on, töötleb Trustly iga kuu üle 12 miljoni makse. Ettevõte on teinud koostööd isegi teiste suurte ja tuntud ettevõtetega, sealhulgas PayPali ja Skrilliga. Ja see omakorda näitab, et Trustly on usaldusväärne ja tõsiseltvõetav ettevõte. Neil ja muudel põhjustel on paljud kasiinooperaatorid hakanud Trustlyd online-kasiinode maksete tegemiseks toetama.

Trustly kasiinod online

Oleme läbi vaadanud kõik online-kasiinod, mis toetavad Trustly Pay and Play’d. Seda makseviisi aktsepteerivad tänapäeval sajad kasiinooperaatorid maailmas, nii et mängijad leiavad hõlpsasti Trustlyga kasiino.

Erinevalt enamikust teistest online-makseprotsessoritest online-hasartmängude valdkonnas ei nõua Trustly oma kasutajatelt eraldi konto loomist. Selle asemel hõlbustab Trustly tehinguid otse mängijate ja online-kasiinode vahel nende pangakontode kaudu. Mitmes mõttes on Pay and play Trustly ideaalne pangandusmeetod: mängijad saavad turvalisuse ja mugavuse kihi, mida pakuvad e-rahakotid, ilma nende tasude, ooteaegade või kontrollperioodideta. Kui soovid kiirelt ja turvaliselt mängima hüpata, vali Trustly kasiino.

Kuidas teha deposiit Trustly abil

Peamine erinevus Trustly ja teiste e-rahakottide vahel seisneb selles, et kui viimased võimaldavad teil maksta ettevõttele või isikule oma konto kaudu, siis Trustly maksab ettevõttele/isikule teie nimel pärast seda, kui olete neile maksnud. Praktikas näeb see välja järgmiselt:

  1.  Registreerige Trustly konto ja ühendage see oma internetipanga kontoga.
  2.  Juhatage online-kasiino kassasektsiooni ja valige sissemakse tegemiseks Trustly.
  3. Valige oma pank ja logige sisse nagu tavaliselt ning sisestage summa.
  4.  Kinnitage oma tehing kaheastmelise kinnituse abil.
  5. Oodake, kuni Trustly kaudu saadetud raha ilmub teie online-kasiino kontole.

Kuidas võtta raha välja Trustly kasiinod

Lisaks sissemaksete tegemisele võimaldavad mõned saidid Trustly kaudu ka väljamakseid teha. Selle tegemine sarnaneb paljuski eespool kirjeldatud protsessiga, ainult tagurpidi. Siin on lühike kokkuvõte sellest, kuidas Trustlyga kasiinodes raha välja võtta:

1. Logige sisse ja minge kassasse

 

Veenduge, et olete esitanud kõik kasiino poolt nõutavad isikut tõendavad dokumendid ja mänginud läbi kõik panustamisnõuded enne väljamaksmist.

2. Valige Trustly

 

Sisestage rahasumma, mida soovite kasiinost välja võtta.

3. Valige konto, millele soovite raha välja võtta pärast Trustly’sse sisselogimist

 

Teid suunatakse edasi Trustly veebilehele, et valida oma pank. Väljamaksete tegemiseks sisesta oma andmed nagu tavaliselt.

4. Kinnitage ja võtke raha välja

 

Algatage ülekanne, märkides ära, kui kaua võtab väljamakse töötlemine aega. Seejärel peate lihtsalt ootama, kuni teie raha laekub, misjärel võite hakata oma võidud kulutama!

 Trustly väljamaksed online-kasiinodes

Erinevalt mõnest muust internetipanga meetodist toetavad paljud online-kasiinod Trustly’t väljamaksete tegemiseks. Seega, kui sul on õnne ja võidad kopsaka summa, saad oma kasiinokontolt turvaliselt raha välja võtta Trustly väljamaksega kasiinos. Pead lihtsalt järgima neid samme, et väljamakse lõpule viia:

  • Leidke Trustly väljamakseid tegeva kasiino kassaosakond.
  • Valige oma väljavõtmismeetodiks Trustly
  • Sisestage oma internetipanga andmed
  • Kinnitage väljavõtmistaotlus

Kasutamise eelised trustly kasiinod

Trustlyst ei ole juhuslikult saanud üks populaarsemaid pangandusmeetodeid kasiinomängijate seas. Me arvame, et järgmised põhjused seletavad Trustly kuulsuse tõusu kõige paremini:

  • Trustlyga on sissemaksed ja väljamaksed peaaegu kohesed.
  • Saadaval enamikus Euroopa riikides ning USAs ja Ühendkuningriigis.
  • Trustly ei võta tehingute eest tasu (mõned online-kasiinod võtavad aga mängijatelt Trustlyga raha sisse- ja väljamaksete eest tasu).
  • Lihtne kasutada
  • Turvalised ja privaatsed ülekanded
  • Seda saab kasutada kõigis nutiseadmetes

Neid eeliseid silmas pidades pole ime, et Trustlyst on saanud paljude kasiinomängijate eelistatud pangandusmeetod. Siiski ei ole Trustlyga kasiino sugugi kõige sobivam kõigile ja me mõistame, et erinevatele mängijatele sobivad paremini erinevad pangavõimalused. Õnneks leiad meie veebilehelt teavet kõigi online-kasiinode pangandusmeetodite ja neid toetavate kasiinode kohta. Võrdle erinevaid pangandusmeetodeid, et leida enda jaoks parim, sirvides meiepangandusejaotist.

Kasutamise trustly kasiinod puudused

Kuigi me tõesti arvame, et Trustly on üks parimaid online kasiinode makseviise, on sellel ka mõned puudused:

  • Puudub klienditugi
  • Ei ole kõigis riikides saadaval
  • Mõned pangad ja online-kasiinod võtavad kasutajatelt Trustlyga tehtavate hoiuste ja väljamaksete eest tasu

Klienditeenindus

Kahjuks ei ole Trustly klienditeenindust prioriteediks seadnud. Tegelikult ei paku ettevõte oma kasutajatele mingit kliendituge. Siiski on Trustly veebilehel olemas KKK jaotis kõige sagedamini esitatavate küsimuste jaoks. Enamik Trustlyga seotud kasiinosid lahendab teie küsimusi ka hea meelega live-chati kaudu.

Parimad trustly kasiinod

Arvestades, kui populaarne on Trustly kui pangavõimalus, ei tohiks mängijatel olla probleeme Trustly online-kasiino leidmisega. Tegelikult on tänapäeval sadu online-kasiinosid, mis võimaldavad mängijatel teha sissemakseid Trustly abil. Mängijad peaksid siiski olema Trustlyd toetavate kasiinode suhtes ettevaatlikud, sest Trustly online-kasiinod erinevad oma turvalisuse ja usaldusväärsuse poolest.

Kuid alati, kui näete Trustlyga seotud online-kasiinot, võite olla mõistlikult kindel kõnealuse operaatori turvalisuses ja usaldusväärsuses. Kui sa aga ei tea, millised Trustly kasiinod on usaldusväärsed, saad kõige turvalisemad ja parimad Trustly casino leida kiirkasiinod.net kasiinoportaali abil. Samuti saate meie veebisaidil filtreerida konkreetsete kasiinoboonuste, näiteks mittekleepuvate boonuste järgi. Ära jäta saamata neid fantastilisi kasiinoboonuseid!

Kas Trustly kasutamisel tuleb maksta mingeid tasusid?

Kuigi Trustly ise ei võta mingeid tasusid ja väga harva teevad seda ka kasiinosaidid, võib Trustly kasutamisega seoses teie pangakontoga kaasneda mõningaid väikseid tasusid. Kui need kehtivad, tuleks need teile registreerimisel ja maksete tegemise alustamisel väga selgeks teha.

Kas Trustly on turvaline makseviis?

Jah! Soovitame ainult selliseid maksevõimalusi, mida oleme kontrollinud ja läbi vaadanud, ning oleme väga rahul, et Trustly kuulub sellesse nimekirja. See on palju turvalisem kui näiteks pangaülekande saatmine otse oma kontolt ilma Trustly abita.

Millistes riikides saab seda kasutada?

Trustly on praegu saadaval umbes 30 erinevas Euroopa riigis, sealhulgas Ühendkuningriigis. Kahjuks ei ole see USA mängijatele kättesaadav.

Kas paljud kasiinod aktsepteerivad Trustly makseviisi?

Oleme sellel leheküljel välja toonud mõned parimad Trustly't aktsepteerivad kasiinod, nii et sa ei pea neid ise otsima minema! Sa märkad aga, et paljud teised siin loetlemata online-kasiinod aktsepteerivad samuti Trustly't.

Kuidas on see võrreldav teiste e-rahakottidega?

Trustly sarnaneb teiste e-rahakottidega selle poolest, et see lihtsustab makseprotsessi. See on siiski kiirem kui mõned teised sarnased teenused ja ühendab otse teie pangakontoga viisil, mis erineb veidi sellest, kuidas enamik võrreldavaid teenuseid töötab.

Blogi autori foto
03.08.2022 2055

Sofia Hansen

Tere! Minu nimi on Sofia ja ma olen kiirkasiino veebisaidi autor. Olen hasartmängude nišis töötanud 5 aastat ja olen selle teemaga hästi kursis, mis tähendab, et olen valmis teiega oma kogemusi jagama. Lisage mind sotsiaalvõrgustikesse, kirjutage saidi kohta oma arvustused – mul on hea meel teid näha.

instagramtwitterlinkedinyoutube
Vulkan Vegas logo

1000€ boonus + 125 tasuta spinnid

Hankige boonust!